سالها دل طلب جام جم از ما میکرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
متاسفانه بیت بالا اکنون شاه بیت اقتصاد و اشتغال ما در کشور شده است.
میلیاردها پول خرج میشود و فوج فوج متخصص و کاربلد در داخل تربیت میشوند و به خارج اعزام میشوند تا الگوی مناسب اقتصادی و صنعتی وارد کشور کنند اما پر واضح است که سیاست گذاران و ریل گذاران مسیر اقتصادی کشور غافلند از اینکه تولیدکنندگان و صنعتگران بومی نا امید از چاره اندیشی دولت و حکومت در این بحران اقتصادی جهانی، خود با اتکا به توان و استعداد منطقه ای و با بکار گیری هنرهای اصیل ایرانی که در جهان زبان زد هر گردشگر و انسان جهاندیده ایست، بهترین و مناسب ترین الگو برای اقتصاد ما هستند.
طبق برنامه های تصویب شده در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام و با توجه به اسناد بالادستی که ایران را در افق ۱۴۰۴ کشوری پیشرو در منطقه معرفی میکند، اقتصاد داخلی باید درون زا باشد، این یعنی توجه به توان صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی، که البته بنظر میرسد با توجه به بی مهری های موجود به صنعتگر و تولید کننده داخلی که می توان یکی از بارزترین نمونه های آن را در مورد هنر-صنعت فرش دید، ایران در افق ۱۴۰۴ به جایگاه های پیش بینی شده نخواهد رسید.
فرش این کهن هنر ایرانیان که تجلی زیبایی شناسی آن را در تابلو فرش می توان به چشم دید امروزه یقیناً یکی از مولفه های شناخته شدن ایران در جهان می باشد در روزگار بی توجهی و بی مهری مسئولان کشور حال و روز خوشی ندارد.
سردرود که از آن با نام پایتخت تابلو فرش نیز یاد میکنند، با اتکا به توان و استعداد صنعتگران و تولیدکنندگان بومی توانسته برای جوانان و فرزندان خود اشتغال زایی کند و نرخ بی سابقه و غرور آفرین بی کاری صفر درصد را به ثبت برساند، این روزها با بی توجهی و بی مهری مسئولین عزیز حال و روز خوشی ندارد. ولی با این اوصاف با تلاش های بی وقفه اتحادیه مربوطه با وجود سنگ اندازی های متعدد توانسته تابلوفرش سردرود را ثبت جهانی کند و تنها سالن اختصاصی تابلوفرش جهان را در نمایشگاه بین المللی فرش تهران (۱ تا ۷ شهریور سالن ۲۷ با بیش از ۳۰ غرفه) به خود اختصاص دهد.
امید است مسئولین امر در اندیشه تقویت این هنر اصیل و صنعت ارزشمند منطقه بوده و کمر همت در جهت هموارسازی موانع و مشکلات موجود ببندند تا همانند سایر هنرهای اصیل ایرانی به فرطه فراموشی و نابودی کشیده نشود.
من این حروف نوشتم چنانکه که غیر ندانست
تو هم ز روى کرامت چنان بخوان که تو دانی